Kapsalon Haircraft
Winkelcentrum de Koemarkt Lijsterstraat 23
9269 NR Veenwouden
T 0511 47 21 18
E info@haircraft.nl
I www.haircraft.nl

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
09:00 - 17:30
Wo
09:00 - 17:30
Do
09:00 - 20:00
Vrij
09:00 - 20:00
Za
08:30 - 13.30
 

Fotoalbum

Nieuws

10 Februari - Maak nu gemakkelijk uw afspraak bij Kapsalon Haircraft online.  Om onze service uitgebreider t... Lees meer
 • Volg ons op Facebook

  Volg ons op Facebook!

  Op de hoogte blijven van de acties en trends van Kapsalon Haircraft, volg ons dan via onze Facebookpagina lees meer...
   

 • Trouwen?

  Kapsalon Haircraft het adres voor je bruidskapsel en make-up!

  Je kunt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Lees meer...
 • Online afspraak maken

  Online afspraak maken

  U kunt nu zeer gemakkelijk online uw afspraak maken bij Kapsalon Haircraft. Dit kan via onze website, onze Facebook pagina of download de app voor iPhone of Android lees meer...

Bruidskapsels

Kapsalon Haircraft het adres voor je bruidskapsel en make-up!
Je kunt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij laten jou op de mooiste dag van je leven stralen!
Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen dat perfect past bij de stijl van je bruidskleding. Een prachtig bruidskapsel is zeer belangrijk voor elke bruid.
 
Stijlvol, klassiek of hip?
Kapsalon Haircraft is gespecialiseerd in alle vormen en soorten van opsteken. Maak eens een afspraak voor een proefkapsel, zodat u samen met één van onze topstylisten alle mogelijkheden kunt doornemen. We zullen er alles aan doen om een kapsel naar wens te creëren, zodat je je op de mooiste dag geen zorgen hoeft te maken en alleen maar hoeft te stralen!
 
Heeft u altijd al voller of langer haar willen hebben?
Laat dat dan werkelijkheid worden op de mooiste dag van je leven! Met behulp van extensions kunnen wij je haar op een natuurlijke wijze langer of voller maken. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkele lokken te verlengen of een kleuraccent te geven.
Wij bieden je de mogelijkheid om op de trouwdag het kapsel bij je thuis te doen De prijzen voor bruidkapsels (incl. proefkapsel) zijn op aanvraag.