Kapsalon Haircraft
Winkelcentrum de Koemarkt Lijsterstraat 23
9269 NR Veenwouden
T 0511 47 21 18
E info@haircraft.nl
I www.haircraft.nl

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di
09:00 - 17:30
Wo
09:00 - 17:30
Do
09:00 - 20:00
Vrij
09:00 - 20:00
Za
08:30 - 13.30
 

Fotoalbum

Nieuws

10 Februari - Maak nu gemakkelijk uw afspraak bij Kapsalon Haircraft online.  Om onze service uitgebreider t... Lees meer
 • Volg ons op Facebook

  Volg ons op Facebook!

  Op de hoogte blijven van de acties en trends van Kapsalon Haircraft, volg ons dan via onze Facebookpagina lees meer...
   

 • Trouwen?

  Kapsalon Haircraft het adres voor je bruidskapsel en make-up!

  Je kunt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Lees meer...
 • Online afspraak maken

  Online afspraak maken

  U kunt nu zeer gemakkelijk online uw afspraak maken bij Kapsalon Haircraft. Dit kan via onze website, onze Facebook pagina of download de app voor iPhone of Android lees meer...

Behandelingen

Bij Kapsalon Haircraft kun je terecht voor alle haarbehandelingen.

Alle nieuwe kleuren vind je in de uitgebreide kleurenafdeling. De kapsalon onderscheidt zich hiermee nadrukkelijk van thuiskapsters. Wil je accenten toevoegen aan je kapsel of meer volume? Probeer dan eens hairextensions. En wat dacht je van een heerlijke, ontspannende hoofdmassage compleet met een masker? Verwen jezelf of geef dit cadeau met een Haircraft-waardebon.

Stap je in het huwelijksbootje of ben je eregast op een bruiloft? Lianne, Dirma, Baukje en Wieta hebben jarenlange ervaring in het creëren van de mooiste bruidskapsels en laten gasten er piekfijn uitzien. Uiteraard is er voor de bruid een proefkapsel en wordt er uitgebreid de tijd voor het perfecte kapsel genomen. De kapsters komen desgewenst bij je thuis.

Bij Haircraft ben je verzekerd van de laatste haarmode. Onze haarstylistes volgen iedere zes weken een cursus zodat ze altijd frisse ideeën hebben op haargebied en -verzorging.


OLAPLEX

Een ingredient verandert alles.

Beschadigt haar? Olaplex! Chemische behandeling zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals fohnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstige zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punter en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijden deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.
OLAPLEX wordt gezien al de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titals als favoriete hulpmiddel voor kleurexperts en heeft de award voor de meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emme Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog meer met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.


HOE WERKT DE OLAPLEX TREATMENT?

In 3 stappen sterk, glanzen en gezond haar. De gepantenteerde chemie repareert en vermenigdvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is maar 1 die dat kan!

Stap 1:
Deze wordt door de stylisten van Kapsalon Haircraft toegevoegd aan je kleuring, blondeer, permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap 2:
Kapsalon Haircraft bengt deze direct aan nadat je kleuring, blondeer, permanent of losse behandeling is uitgespoeld.

Stap 3:
De laatste stap krijg je mee van Haircraft voor de thuisverzorging. Hiermee kan je je haar verder verzorgen. Zo wordt je haar nog sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner welke ook bij Haircraft verkrijgbaar is.

Een OLAPLEX treatment kost slechts € 49,95 en boek je hier online bij Kapsalon Haircraft.